Juve - euforija i žurba

Autor: Boris Jovanović
nedelja 15.07.2012.
10:55
Izvor: Sportske.net

Italijanski šampion počeo pripreme uz primetnu euforiju navijača koji su oborili sve rekorde kada je u pitanju podrška timu na startu. Konte želi što pre da formira tim za narednu sezonu. Čeka se odgovor Van Persija...

juventus.com
juventus.com

Povezane vesti

Pripreme se počele pre par dana u Šatiljonu, ovo planinsko mesto je krcato navijačima, oni su sa svih strana pohrlili u Alpe kako bi pozdravili ekipu.

Primetna je euforija oko pojačanja, Juventus je već sada daleko odmakao rivalima kada je prelazni rok u pitanju, a očekuju se još dvojica igrača, levi spoljni i napadač.

Naredne nedelje bi trebalo da stigne odlični Kolumbijac Armero iz Udinezea, a špic će biti šlag na tortu.

Prva mesta je i dalje Van Persi, ali Juve neće dugo čekati odgovor Holanđanina. U slučaju da se odluči za Siti, ili ostane u Arsenalu, "Bjankoneri" će se ustremiti na Stevana Jovetića.

U Firencu bi mogao Matri u zamenu, ili eventualno Kvaljarela, jedan od njih dvojice će svakako napustiti klub, ako stigne novi napadač. Juve želi i Pacinija kao alternativu u špicu, a što se Miloša Krasića tiče i dalje nema rešenja, sada se pominje i Fulam, čini se da ne postoji engleski klub koji nije dovođen u vezu sa našim igračem.

Juče je ekipu na pripremama (Šatiljon je stotinak kilometara severno od Torina, praktično sa italijanske strane granice sa Francuskom), posetio i predsednik Anjeli koji je dočekan ovacijama, a navijači su od njega zatražili napad na Ligu šampiona.

Trener Konte je potpisivao autograme sat vremena, na pripreme je stigao i Lusio koji je toplo pozdravljen bez obzira na "interovsku" prošlost.

U narednih desetak dana stižu reprezentativci predvođeni Pirlom i Bufonom, kao i povratnik Đovinko.

Prvu proveru Juve će imati na TIM kupu, 21. jula, na kome učestvuju i Inter i Milan, radi se o trijagonali.

Ne propustite