Juve ozbiljno zagrizao za Maksimovića?

Autor: Miloš Marković
subota 18.08.2012.
14:52
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Emisari torinskog kluba stižu u novu posetu Beogradu gde će sutra na utakmici Crvena zvezda – Rad ponovo gledati Nikolu Maksimovića, javlja redstarbelgrade.info.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što su prisustvovali prijateljskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Irske, skauti slavnog italijanskog tima se vraćaju u Beograd.

Inače, informaciju da je Juventus zainteresovan za fudbalera Crvene zvezde preneli su juče i italijanski mediji koji su bili puni hvale na račun mladog defanzivca koji je dobrim igrama u prolećnom delu prvenstvu, ali i mladoj reprezentaciji, pokazao raskošni talenat na osnovu kojeg je zaslužio i poziv u A selekciju Srbije.

Naime, kako saznaje portal redstarbelgrade.info, emisari Juventusa će i sutra biti na Marakani gde će pratiti utakmicu između Crvene zvezde i Rada.

Glavni razlog ponovne posete biće defanzivac crveno-belih Nikola Maksimović koji se nalazi na radaru torinske Stare Dame.

Emisari italijanskog kluba su već rezervisali svoja mesta na stadionu za sutrašnju utakmicu, a prema određenim informacijama, postoji mogućnost da Maksimovića gledaju i na meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv francuskog Bordoa.

U međuvremenu, kada je u pitanju eventualni odlazak Maksimovića sa Marakane, čelnici Crvene zvezde odbacuju mogućnost da ovaj 20-godišnjak ode iz kluba do kraja sezone koja je tek počela.


Ne propustite