Juventus se nameračio na Pantića!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.05.2014.
15:46
Izvor: Sportske.net

Ugledni italijanski list "Tutosport" preneo je ekskluzivnu informaciju koja se tiče potencijalnog transfera Danila Pantića u redove torinskog Juventusa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sudeći prema informacijama do kojih su došli novinari uglednog italijanskog lista "Tutosport", Juventus je spreman da otpočne pregovore sa Partizanom oko angažovanja Danila Pantića.

Omladinski reprezentativac Srbije nalazi se pod budnim okom skauta Juventusa a sa njegovim kvalitetima upoznat je i sportski direktor Juventusa, Đuzepe Marota.

U vesti koju je preneo "Tutosport" navodi se da Danila Pantića zastupa Falji Ramadani, menadžer koji je omogućio Stevanu Jovetiću da se iz redova Partizana preseli u Fiorentinu.

Tu činjenicu Italijani vide kao olakšavajuću okolnost u pregovorima sa Partizanom i mladim veznim fudbalerom koji se već sada posmatra kao neko ko bi u budućnosti mogao da zameni Pola Pogbu ili Artura Vidala.

Danilo Pantić sa Partizanom ima ugovor do kraja naredne sezone što znači da bi Juventus mogao da ga dobije po jako povoljnim uslovima uz mogućnost da Pantić nastavi da brani boje kluba iz Humske do leta 2015. godine.

Iz trenutne perspektive realizacija ovog transfera ni najmanje ne izgleda nemoguća jer su u Partizanu javno priznali da će tokom leta morati da prodaju igrače kako bi klub nastavio da funkcioniše u teškim finansijskim uslovima.

Danilo Pantić rođen je 26. oktobra 1996. godine u Rumi a Partizanovoj omladinskoj školi priključio se sa nepunih 11 godina. Za prvi tim je debitovao u sezoni 2012/2013 u duelu sa Spartakom a Juventus je interesovanje za njega pokazao još sredinom prošle godine.

Po svoj prilici, Partizan će tokom predstojećeg leta izgubiti još jedan izdanak svoje omladinske škole a navijačima ostaje nada da će Pantić ostati u timu do isteka ugovora.

Ne propustite