Južnije nije tužnije?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 20.02.2012.
10:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Istočni region bi mogao da ima svog kandidata na izborima za predsednika saveza. Smatraju da se i južno od Save i Dunava igra fudbal. Front predvodi predsednik Jagodine, poznat i po priči u "Titovim blizancima".

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Goran Milanović je jedan od retkih fudbalskih radnika koji je javno kritikovao rad Crvene Zvezde i Partizana. Nazivao ih je "Titovim blizancima" i optuživao da im odgovara da igraju tramvaj ligu.

On je najavio da će klubovi južno od Beograda imati svog kandidata za predsednika saveza.

"Smatram da mi imamo dobrih kandidata. Ne zameram puno Tomislavu Karadžiću, ali FSS nije uradio neke stvari koje je mogao. I Terzić i Ješić su jaki kandidati, ali mi ćemo imati naš predlog", rekao je Milanović.

Prvi čovek Jagodine je na skupštini u Staroj Pazovi reagovao na opasku Tomislava Karadžića da se odvaja od aktuelnog rukovodstva.

"Sad će izbori", odvratio je Milanović.

Inače, Istočni region uz Jagodinu ima potencijal u probuđenom Napretku, zatim gigantu Radničkom koji bi u maju mogao da se konačno vrati u elitu.

Nejasno je kakva će biti pozicija najvećeg regiona, Zapadne Srbije, dela koji ima i najveći broj klubova i dominira među superligašima. Njegovi čelnici su često bili kritični ka matici, odnosno savezu u Beogradu, pa ćemo videti i njihov stav.

Tu ne treba međutim zaboraviti ni Milovana Đorića koga, ne bez razloga, zovu "gospodarom glasova".

"Biće pritisaka, lobiranja, ali sve u okviru zakona", poručio je Milanović.

Ne propustite