K'o zapete puške...

Autor: Miloš Marković
četvrtak 21.02.2013.
10:25
Izvor: Sportske.net, Sport

Crno-bela ekspedicija se vratila u Beograd gde će nastaviti sa treninzima do starta prolećnog dela prvenstva u koji izabranici Vladimira Vermezovića ulaze maksimalno pripremljeni.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada se podvuče crta, trener Vermezović je zadovoljan urađenim na pripremama.

Šef struka aktuelnog šampiona je i tokom samih priprema isticao zadovoljstvo situacijom u ekipi, pre svega odnosom igrača prema radu, prema obavezama, sa velikim optimizmom ulazi u nastavak takmičenja.

Sa šest bodova prednosti, na 15 utakmica do odbrane titule, Vermezović ističe da je na igračima da opravdaju poverenje i izbore se sa pritiskom koji će doći u nastavku takmičenja.

„Očekuje nas izuzetno težak početak proleća, nekoliko teških gostovanja. Ali, na muci se poznaju junaci.“, jasan je Vermezović.

Trener crno-belih na raspolaganju ima dobro popunjen tim i kadar u koji veruje da će uspeti da na svojim plećima iznese proleće i izbori istorijsku šestu titulu zaredom.

Na tom putu, ističe Vermezović, biće potrebna i podrška navijača.

„Očekuje nas 15 teških utakmica, pred nama je istorijski trenutak. Pozivam navijače da imaju strpljenja, da podrže ovaj tim. Nadam se da će sa igračima i navijači disati kao jedan, nemam problem da prozivaju mene, samo da ne diraju igrače.“, rekao je Vermezović, a prenosi „Sport“.

Inače, Partizan u proleće ulazi gostovanjem u Borči, utakmica se igra 26. februara, a Partizan će do tada trenirat ijednom dnevno u sportskom ecntru u Zemunu.


Ne propustite