Kad iskrenost napravi problem...

Autor: Darko Mitrović
petak 28.09.2012.
22:40
Izvor: Sportske.net

O trenerskim kvalitetima Zvezdine legende Roberta Prosinečkog može da se polemiše, ali je svojim postupcima u proteklom periodu na Marakani valjda sve uverio u svoje ljudske kvalitete. Ipak, očigledno ima onih koji bi to da zloupotrebe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Od odlaska Roberta Prosinečkog iz Crvene zvezde pre nešto više od mesec dana, kao da neko pokušava da posvađa legendarnog fudbalera i doskorašnjeg trenera crveno-belih sa klubom koji i dalje smatra svojim.

Dugovanja koja Zvezda ima prema njemu i koje niko ne spori, u poslednje vreme se sve češće koriste u pokušajima da se stvori veštačka tenzija na relaciji Prosinečki-Zvezda.

Poslednji u nizu takvih pokušaja je i prenošenje navodne izjave Prosinečkog da će, otprilike, tužiti klub pre nego što se Zvezda raspadne.

Iskren kao i obično u razgovorima sa novinarima, Prosinečki je takvim pristupom očigledno naškodio sam sebi, jer mnogi zloupotrebljavaju njegovu dobrotu, ne plašeći se njegove eventualno oštre reakcije posle ''izvrtanja'' suštine onoga o čemu je govorio.

Sada je Prosinečki, tako, ponovo primoran da dodatno objašnjava o čemu se radi, pa je tako ''Novostima'' izjavio kako je u hrvatskim medijima zapravo govorio o situaciji u Dinamu, koji mu je takođe svojevremeno ostao dužan 750.000 evra, ali posle ''raspada'' jedne firme i nastanka druge, više nije bilo ni kluba koji duguje, ni novca koji treba da mu bude isplaćen.

On tvrdi da Zvezdu nije ni pominjao u vezi sa nekakvim raspadom kluba i dodaje da je već umoran od objašnjavanja onoga o čemu je govorio...




Ne propustite