Kad je Mojes pao najniže...

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 21.04.2014.
22:58
Izvor: Sportske.net

Dejvidu Mojesu se ozbiljnu ljulja stolica na 'Old Trafordu', a sve je kulminiralo porazom od Evertona na 'Gudison Parku'. U narednom tekstu možete videti gde se sve Škot 'sapleo' od preuzimanja Junajteda.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

22. septembar: Mančester Siti - Mančester Junajted 4:1

Poraz od gradskog rivala ostavio je gorak ukus u ustima svih navijača Junajteda, a utešni gol u završnici meča postigao je Vejn Runi, i to posle četiri gola 'Građana'.

26. septembar: Mančester Junajted - VBA 1:2

Sjajan prodor i gol Morgana Amalfitana potpuno je poremetio tim Junajteda, a usledio je pogodak Vejna Runija iz slobodnog udarca, da bi konačan rezultat postavio tinejdžer Saido Berahino i tako gostima doneo prvi trijumf na 'Old Trafordu' još od 1978. godine.

7. decembar: Mančester Junajted - Njukasl 0:1

Drugi poraz na 'Old Trafordu' u svega četiri dana za Junajted i prva pobeda za 'Svrake' na ovom stadionu još od 1972. godine. Strelac gola bio je Joan Kabaj, a nekoliko dana pre toga 'Đavolima' je presudio Brajan Ovijedo.

5. januar: Mančester Junajted - Svonsi 1:2

Činilo se da će ovaj meč FA kupa otići u produžetak, ali je Boni u nadoknadi vremena postigao gol koji je Svonsiju doneo prvu pobedu na 'Old Trafordu' u istoriji.

19. januar: Čelsi - Mančester Junajted 3:1

Poraz koji je okončao Junajtedove snove o tituli. Kapiten Nemanja Vidić napustio je teren posle neopreznog starta nad Edenom Azarom.

22. januar: Mančester Junajted - Sanderlend 2:1 (Sanderlend trijumfovao nakon penala)

Junajted je ispao u još jednom kup takmičenju, i to u Liga kupu, pošto su 'Crne mačke' bile bolje u izvođenju jedanaesteraca.

16. mart: Mančester Junajted - Liverpul 0:3

Liverpul je i po drugi put u sezoni slavio u meču sa Junajtedom, i to posle dva jedanaesterca Džerarda i gola Suareza u finišu. Ništa ne boli više od poraza od najvećeg rivala.

25. mart: Mančester Junajted - Mančester Siti 0:3

Posle poraza od Liverpula, usledio je i onaj od gradskog rivala. 'Građani' su bili mnogo bolji rival i prilično lako su stigli do ubedljive pobede preko Džeka i Turea.

9. april: Bajern Minhen - Mančester Junajted 3:1

Nakon što se Junajted provukao protiv Olimpijakosa, naleteo je na aktuelnog prvaka Evrope. Iako su svi očekivali da će rezultat biti ubedljiviji, 'Đavoli' su pružili pristojan otpor na 'Old Trafordu' i bili bolji rival, ali su u revanšu bukvalno počišćeni, i to svega 22 sekunde posle vodećeg gola Evre. Time je otišla i poslednja prilika za trofej u tekućoj sezoni.

20. april: Everton - Mančester Junajted 2:0

Mojes se suočio sa zvižducima po povratku na 'Gudison Park', a njegovi igrači nisu uspeli da mu poprave raspoloženje. 'Karamele' su slavile golovima Bejnsa i Miralasa.

Čini se da je Mojesov odlazak iz Junajteda blizu. Ko će biti njegova zamena?

Ne propustite