Kad se Muta naljuti, pa ''ode'' po Džordana...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.12.2013.
17:01
Izvor: Sportske.net

Konferencija za novinare posle utakmice Zadar-Radnički protekla je u znaku trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića, koji je u svom stilu komentarisao situaciju u ekipi Radničkog.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Osim o umoru svojih košarkaša zbog napornog ritma utakmica ove jeseni, Miroslav Nikolić je i na zanimljiv način prokomentarisao slabije partije Amerikanca Di Džej Silija od onih koje su se očekivale po njegovom dolasku u Radnički.

On je konstatovao da Sili još uvek prolazi period adaptacije, da mu za to treba oko pet meseci (!), pa je s tim u vezi pokušao da objasni i zbog čega su, između ostalog, naši klubovi prinuđeni da dovode igrače iz inostranstva.

''Da se ja pitam, da mogu sastaviti ekipu od igrača iz regije, ne bih ni dovodio Amerikance. Ali, morao sam ih dovesti, jeftiniji su od naših srpskih, koji misle da su dobri igrači, pa kad kažu cifru, ja prvo odem da razgovaram sa Džordanom da vidim može li on doći.

Tako smo prinuđeni da dovedemo Amerikance. Isto tako, kao što se dogodilo nama – dovedeš Amerikanca, a on ode. Kod njih se nikad ne zna...'',
objašnjava Nikolić.

Ne propustite