Kad učenik prevaziđe učitelja...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2012.
20:19
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri Hajduka danas su na zatvaranju sezone savladali ekipu Smedereva, a trener gostiju pohvalio je svog kolegu sa klupe Kuljana Tomislava Sivića.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Posle pobede Hajduka od 3:1, u utakmici koju je obeležio i oproštaj Branka Pauljevića, novog fudbalera Partizana, trener Tomislav Sivić je napravio kratak rezime sezone u kojoj su Kuljani ostvarili primarni cilj - opstanak u ligi.

''Više smo želeli ovu pobedu i zasluženo smo došli do nje. Drago mi je što su svi kojima sam ukazao priliku, istu i iskoristili. Ovo je bila više nego naporna sezona za nas.

Predsednik Osmajić je preuzeo klub samo nekoliko dana pred početak sezone, tim je sklopljen na brzinu i ja bih čestitao i svim mojim prethodnicima na učinjenom. Lepo je što smo ovu godinu završili pobedom, sada idemo na zasluženi odmor'', poručio je Sivić.

Sivić je posle meča dobio pohvale i od svog kolege sa klupe Smedereva.

''Čestitam našim sportskim prijateljima na zasluženoj pobedi. Ovo je bila izuzetno teška sezona za nas i jedva smo čekali da se završi. Kuljani su više želeli trijumf i zasluženo su ga ostvarili. Tomislav Sivić je bio moj učenik, ali danas je učenik prevazišao učitelja'', poručio je Saša Đorđević.

Ne propustite