Kad ''velika želja'' donese rezultat...

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.05.2012.
18:09
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Jedan od četvorice fudbalera Vojvodine, koji su najpre odstranjeni, a onda ekspresno vraćeni u prvi tim, defanzivac Branislav Trajković ohrabren je pobedom nad BSK-om u prošlom kolu i veruje da će ''Lale'' u poslednja dva kola uspeti da izbore plasman u E

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Vojvodina je proteklog vikenda konačno ovog proleća učinila svoje navijače zadovoljnim, a pobeda nad BSK-om je i velika ''injekcija samopouzdanja'' za ekipu koja je u drugom delu sezone uglavnom znala za neuspehe.

Branislav Trajković kao jedan od glavnih razloga za uspeh protiv Borčana ističe pokazanu veliku želju, ali ostaje nejasno zašto te ''velike želje'' nije bilo i u ostalim mečevima u prolećnom delu sezone.

''Posle dužeg vremena videla se velika želja kod nas, a kao plod takvog odnosa prema utakmici došao je i željeni rezultat. Pomagali jedan drugome, bili taktički disciplinovani i zato smo i ostvarili cilj'', ističe Trajković.

Kao jednog od glavnih junaka trijumfa Trajković izdvaja mladog Marka Poletanovića.

''Oduševio me je! Igrao je zrelo, odlično gradio loptu i imao dobar pregled zbivanja na terenu. Njegov prodor, pre nego što je nad njim načinjen penal, bio je fenomenalan! Nanizao je nekolicinu igrača BSK-a, bio je to majstorski potez. Zaista me je pozitivno iznenadio kompletnim svojim nastupom i neka samo tako nastavi'', poručuje Trajković i veruje da će njegov tim u finišu sezone zaceliti brojne rane koje je zaradio ovog proleća...

Ne propustite