Kad Zvezdaši pokažu solidarnost...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.02.2014.
23:30
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda nalazi se u ogromnim finansijskim problemima ali je akcija renoviranja svlačionice prvog tima dokazala da pristalice tog kluba i dalje ne očajavaju i daju sve od sebe da pomognu nekadašnjem šampionu Evrope da se vrati na staze

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada bi priča o renoviranju svlačionoce prvog tima nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta bila ispričana u nekoj od zemalja zapadne Evrope, verovatno bi naišla na podsmeh i čuđenje.

U zemlji koja i dalje traži svoj put ka normalnom funkcionisanju posrnuli gigant iz Ljutice Bogdana verovatno najbolje oslikava stanje u Srbiji.

Dugovanja FK Crvena zvezda su ogromna, konstantno pritiskaju čelnike kluba i ne dozvoljavaju im da novac koji bi inače mogao da bude uložen u projekte kakav je renoviranje svlačionice prvog tima rasporede u takve svrhe.

Umesto njih, nekolicina navijača koji su želeli da podare prvotimcima bolji ugođaj pred nastavak sezone, zajedničkim snagama su prikupili sredstva i učestvovali u renoviranju svlačionice na našem najvećem stadionu.

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su kupatilo i parno kupatilo kakva se mogu videti na svakom stadionu u zapadnoj Evropi koji prima više od 10.000 navijača, a mora se priznati da je svlačionica poprimila jako lepo ruho nakon izvedenih radova.

Zvezda svlacionica
foto: B92

Oni koji su donirali novačana i građevinska sredstva u pomenutoj akciji želeli su da ostanu anonimni a "B92" prenosi da je nekoliko desetina ljudi prikupilo sumu od preko 30.000 evra koja je iskorišćena da se tokom prethodnih 20 dana uredi svlačionica fudbalerima Crvene zvezde.

Nakon svega rečenog i urađenog, izabranici Slaviše Stojanovića morali bi da pokažu da umeju da cene ovakve akcije i da već u subotu ostave srce na terenu u duelu sa ivanjičkim Javorom Matis.

Ne propustite