Kadu bi da popravi lošu sliku, nova šansa protiv Kopra

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.07.2012.
18:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle velikog kiksa protiv Krškog, fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak će imati priliku da poprave utisak protiv Kopra, što će biti i poslednja kontrolna utakmica za crveno-bele na pripremama u Sloveniji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Koper će u ponedeljak dočekati Zvezdu na svom stadionu, a početak meča zakazan je za 20 časova.

Crveno-beli će zatim i prenoćiti u ovom gradu, a povratak u Beograd je planiran za sredu u jutarnjim časovima.

Zvezdin Brazilac Kadu ovaj meč vidi kao priliku da se popravi veoma loša slika stvorena porazima od Olimpije, a pogotovo od Krškog u jučerašnjem susretu.

''Baš smo se osramotili i nma kraju doživfeli glup i mnogo ružan poraz. Jesmo bili umorni, ali onakvu ekipu bismo i 'peške' morali da pobedimo. Napravili smo lošu sliku o sebi i na nama je da je ispravimo do početka sezone'', poručuje Kadu.

Brazilac ipak veruje da će sve izgledati mnogo bolje kada počnu zvanični mečevi. Nada se i velikoj podršci navijača protiv Naftana u kvalifikacijama za LE.

''Revanš se igra na Marakani i ako 'Delije' dođu u velikom broju i naprave atmosferu kakvu znaju, biće nam mnogo lakše da se plasiramo u naredno kolo'', zaključio je Kadu, koji ne razmišlja o odlasku iz Zvezde, tvrdeći da mu je ''lepo u klubu'' i da želi da konačno ''osvoji titulu sa Zvezdom''. 




Ne propustite