Kadu i Asamoa za bolju Zvezdu?

Autor: Beta Beta
petak 23.11.2012.
14:22
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je danas da će Brazilac Kadu i Natanijel Asamoa iz Gane ponovo biti u konkurenciji za tim u nedeljnoj utakmici sa užičkom Slobodom, u 14. kolu Super lige.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kadu nije igrao od avgusta zbog povrede kolena, dok je Asamoa imao zdravstvene probleme zbog kojih nije trenirao dve nedelje, ali se prošle sedmice vratio u tim.

"U Užice putuje 20 igrača, među kojima su Kadu i Asamoa, što mi je drago. Zbog povreda neće igrati Aleksandar Pantić i Nikola Mikić", rekao je Janković novinarima na stadionu Zvezde.

Zvezda je u poslednje četiri utakmice tri puta izgubila, a Janković je istakao da njegov tim nije u situaciji da daje "krupna obećanja".

"Nismo u situaciji da dajemo krupna obećanja, međutim, neće nam biti prvi put da idemo težim putem. Pobedom protiv Slobode želimo da izadjemo iz negativnog raspoloženja. Imamo pet bodova minusa u odnosu na Partizan i još smo u trci za titulu", kazao je Janković.

On je dodao da dobra serija u kojoj se nalazi Sloboda daje samopouzdanje toj ekipi.

"Sloboda je sedam utakmica bez poraza, što im daje samopouzdanje. To je klub koji stalno raste. Imaju kontinuitet u radu, trener (Ljubiša Stamenković) im je tu dugo, dobro ih poznaje, sjajan je motivator i pokazao je da njegova ekipa ume da igra i protiv Zvezde i protiv Partizana. U Slobodi ne postoji nestabilnost ni na jednom polju", rekao je trener crveno-belih.

Zvezda i Sloboda igraće u nedelju od 13.00 u Užicu.

Ne propustite