Kadu nije ''digao ruke'' od Zvezde, Evandro bi da bude ''onaj stari''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2012.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Zvezdini Brazilci Kadu i Evandro doputovali su u Beograd, a kašnjenje pravdaju turističkom sezonom u Brazilu i gužvama na aerodromima. Kadu poručuje da još nije rekao poslednju reč u Zvezdi, Evandro najavljuje bolja izdanja na proleće.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Evandro i Kadu su stigli, na Marakani još očekuju Pašeka i Borhu, kao i potencijalno pojačanje Asamou, pa će igrački kadar biti kompletan.

Brazilski tandem traži razumevanje zbog kasnijeg dolaska, objašnjavajući na koje su probleme nailazili tokom puta za Beograd.

''U Brazilu je sada leto, u jeku je turistička sezona, pa su i velike gužve na aerodromima i česta su kašnjenja. To je razlog što nismo stigli na vreme'', objašnjava Kadu.

Iako se govorilo da Prosinečki ne računa na njega za prolećni deo sezone, omaleni Brazilac ne odustaje tako lako od crveno-belog dresa.

''Nije mi Zvezda dosadila, ne znam ništa o odlasku. Želim da se dobro pripremim i sviom srcem pomognem ekipi na proleće. Ima dosta toga što želim da uradim u Zvezdi'', ističe Kadu.

I Evandro najavljuje blistavo proleće.

''Stigao sam spreman i odmoran, želim da opet budem onaj stari Evandro, kojeg ste gledali u martu i aprilu prošle godine. Ima dovoljno vremena da se dobro pripremim i vratim u nekadašnju formu'', poručuje Evandro.

Ne propustite