"Kaka" čeka na Zlatiboru

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 05.07.2012.
09:15
Izvor: Sportske.net

Crvena Zvezda danas odlazi na drugi deo priprema. Crveno - beloj ekspediciji na Zlatiboru će se priključiti i kapiten Mogrena, Marko Bakić. Otpao Malbašić, ništa od Milijaša...

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

"Crnogorski Kaka" kako su ga prozvali je bio dovođen u vezu sa Partizanom, a izgleda da će ipak završiti na drugoj strani brda.

On bi trebalo da pojača Crvenu Zvezdu, kako sada stvari stoje priključiće se crveno - belima na pripremama. Ovaj 19 - godišnji mladi reprezentativac "Sokolova" je skrenuo pažnju dobrim partijama tokom prošle sezone, a slično kao i Vešović, pre nekoliko godina, ne želi da produži ugovor sa klubom.

Igra u veznom redu, na nekoliko pozicija, predviđaju mu veliku budućnost.

Inače, Prosinečki neće kratiti spisak nakon Slovenije, a o kaznama za bruku protiv Krškog će tek odlučiti.

Zvezda dovođenjem Bakića nije završila posao u prelaznom roku, pregovara se sa još nekoliko fudbalera, ali na "Marakani" kriju karte.

I dalje se traži jedan iskusniji vezni igrač, od dolaska Milijaša nema ništa, Vuvlsi i ne žele da se odreknu nekadašnjeg kapitena crveno - belih.

Što se Filipa Malbašića tiče, nema nagoveštaja da bi mogao da se preseli na "Marakanu", u ovom trenutku on pokušava da se dogovori sa nemačkim Hofenhajmom.

Ne propustite