Kako će izabrati Grant?

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2012.
19:37
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana posle večerašnje odlične partije svog tima protiv Jagodine imaće nove dileme oko sastava ekipe za duel sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Jednim delom, to su i ''slatke muke'', obzirom da su se Dijara i Eduardo večeras pokazali kao odličan tandem u napadu i biće ozbiljna konkurencija do sada najstandardnijem Lazaru Markoviću za mesto u timu.

Naravno, moraće ovako i da nastave, ali, s druge strane, očekuju i pravu priliku da se dokažu, a to se prvenstvano odnosi na Brazilca.

On je večerašnju priliku iskoristio i nagovestio da bi konačno mogao da pokaže zašto je najavljivan kao dostojan naslednik Klea.

Novom treneru Partizana večeras se na pravi način nametnuo i desni bek Aksentijević i crno-beli su, kao i uvek kada je on u timu, bili mnogo konkretniji u akcijama po desnoj strani terena. Ostaje da se vidi da li je u to ubedio i Izraelca.

Međutim, Grant će imati mnogo veću glavobolju kad je u pitanju pozicija levog beka. Posle povrede Lazevskog protiv Slobode, večeras je i Volkov doživeo povredu zgloba i teško je očekivati ga u tumu u narednim mečevima.

Lazevski se polako oporavlja, ali je pitanje da li će biti spreman za napore koje donosi ''večiti derbi''. 

Ipak, Grant već od večeras treba da razmišlja i o nekom prinudnom rešenju.


Ne propustite