Kako izabrati pravo pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.06.2013.
21:40
Izvor: Sportske.net

Iako je trener Partizana Vuk Rašović imao želju da već na početku priprema ima jasnu sliku oko igračkog kadra koji će mu biti na raspolaganju, vrlo brzo je morao da prihvati realnost, svestan da neće tako brzo uspeti da formira najbolji tim.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dok navijači Partizana, ali i trener Vuk Rašović nestrpljivo iščekuju prvi konkretan potez Alberta Nađa u aktuelnom prelaznom roku, novi sportski direktor je i dalje oprezan, jer ne želi da ''omane'' već na prvom koraku kad su u pitanju pojačanja.

Utisak je i da je dodatni razlog za oprez crno-belih činjenica da je prošlog leta napravljen niz pogrešnih procena, pa iako se dosta očekivalo od Lovrea, Zabije, Sretenovića, Pauljevića, Kneževića, nijedan od pomenutih igrača nije uspeo da se izbori za iole pristojnu minutažu u protekloj sezoni.

Ipak, iako je i sam naglašavao da želi jasnu sliku već na početku priprema, i trener Vuk Rašović je svestan da ne treba žuriti sa promocijom pojačanja, iako su ona preko potreebna šampionu Srbije kako bi spremno dočekao start u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

''Moramo da pogodimo sa pojačanjima, jer smo ostali bez nekolicine igrača koji su bili neizostavni u startnoj postavi. Radimo aktivno po tom pitanju, ali ipak n ema razloga za žurbu'', objašnjava Rašović, a prenose ''Novosti''.

Prema tome, i dalje nema nagoveštaja ko bi u crno-belom dresu od naredne sezone mogao da zameni Smiljanića, Lazara Markovića, Pajovića... A ono što je sigurno jeste da sa aktuelnim igračkim kadrom crno-beli teško da mogu očekivati iskorak u Evropi u odnosu na proteklu sezonu.


Ne propustite