Kako je Maksimović izašao iz mode...

Autor: Boris Jovanović
utorak 11.12.2012.
12:34
Izvor: Sportske.net

U Zvezdi su se zaklinjali u ovog štopera, stigao je do Mihinog spiska, a onda je prodat Pini Zahaviju i izgubio mesto u timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nikola Maksimović je izgubio mesto u ekipi pre kraja jeseni, naime, u derbiju sa Partizanom je ustupio mesto mlađanom Spajiću, zatim je onom sukobom sa pomenutim igračem obeležio meč protiv Vojvodine.

Izgleda da je odigrao poslednji meč za Zvezdu u koju je stigao pre godinu dana.

Doživeo je brz uspon, pohvale sa svih strana, poziv u reprezentaciju, pričalo se da ga prati Juventus, a zatim je usledila ona utakmica u Bordou, posle toga i "transfer".

Naime, Zvezda ga je, iako se o tome ćutalo, prodala Piniju Zahaviju, novac potrošila, pa se i ne pita ništa.

"Logično je da ode",
rekao je juče novinarima Zoran Stojadinović.

Na Maksimovića klub i ne računa, da li zbog toga što si sigurni da ne mogu da ga zadrže, ili je procena da nema potrebe da mu se diže cena u situaciji kada o njegovom transferu odlučuje pomenuti Izraelac.

Kako sada stvari stoje Maksimović će u Olimpijakos, isplatio se sa te strane jer je za njegov transfer u paketu sa Kasalicom trebalo da bude plaćeno pola miliona evra, ali i četvrtina budućeg transfera.

Zvezda je izmirila samo jednu ratu, a ostaće dužna i Slobodi kada bude obelodanjeno za koliko je prodala igrača Zahaviju. Pominjana je suma od oko 1.7 miliona evra, mada nema zvanične potvrde.

U svakom slučaju, Maksimoviću je porasla cena što je bio i cilj, mada se od njega prethodne jeseni mnogo više očekivalo...

Ne propustite