Kako je ''procureo'' spisak ''Orlića''? U FSS bez pravog odgovora...

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2012.
21:39
Izvor: Sportske.net

Posle informacije koju smo danas objavili u vezi sa spornim spiskom igrača mlade reprezentacije Srbije koji se već pojavio na sajtu engleske fudbalske asocijacije, usledile su i prve reakcije iz Saveza.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Odmah smo se upitali kako je moguće da spisak bude prvo objavljen u Engleskoj, protiv koje naša mlada reprezentacija igra u baražu za plasman na EP, a reakcija, i to prilično neubedljiva, usledila je tokom dana od strane generalnog sekretara FSS Zorana Lakovića, ali i samog selektora ''Orlića'' Aleksandra Jankovića.

Laković je u izjavi ''Novostima'' otkrio kako za spisak jedino mogu da znaju u FSS i britanskoj ambasadi u Beogradu, zbog vađenja viza fudbalerima koji će biti u konkurenciji za sastav, ali ''ne želi da veruje da su to Englezi zloupotrebili''.

Selektor Janković, koji će spisak objaviti tek krajem nedelje, bio je zatečen ovom informacijom i ustvrdio da ''Englezi ne mogu da imaju spisak, jer ga još nije objavio''.

Ipak, posle pomenute Lakovićeve izjave, ne bi bilo iznenađujuće da Janković na zvaničnoj konferenciji za štampu samo ponovi ona imena koja su ovih dana već poznata kako srpskoj, tako i engleskoj fudbalskoj javnosti.


Ne propustite