Kako je Vest Hem pokušao da zaustavi Liverpul - Laktanje, suv teren, sparna svlačionica i autobus na kilometar od stadiona

Autor: Miloš Marković
utorak 08.04.2014.
10:18
Izvor: Sportske.net

Liverpul je protiv Vest Hema stigao do pobede, teže nego što je želeo. Razlog tome može se tražiti i u 'smicalicama' domaćeg tima.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Izabranici Brendana Rodžersa su ostvarili novi trijumf, kojim su nastavili pohod ka tituli Premijer Lige.

Bilo je neizvesno na Apton Parku, gde je glavni sudija imao mnogo posla i mnogo loših odluka.

Sve se dobro završilo po Stivena Džerarda i drugove, a kapiten Liverpula ističe da je njegov tim protiv sebe imao 'domišljatog' domaćina.

„Znali smo šta da očekujemo, ali smo dobili više nego što smo se nadali.“

„U svlačionici je bila izuzetna vrućina i sparina, teren je bio jako suv i grub, a klupski autobus smo morali da parkiramo na kilometar i po od stadiona.“, rekao je Džerard.

„Bio je to dobar test našeg karaktera i volje. Morali smo da dokažemo da smo sposobni da se izborimo sa svim problemima i da dokažemo da ćemo se za ovu titulu boriti protiv svega.“, dodao je kapiten Liverpula.

Na samom terenu, ističe Džerard, Liverpul se borio protiv 'džinova'.

„Vest Hem u svojim redovima ima džinove koji skaču sa isturenim laktovima, ali mi se nismo dali. Oduprli smo se dobro. Branili smo se odlično od njihovih dubinskih lopti sa svih pozicija i zaslužili smo da osvojimo sva tri boda.“, smatra kapiten Liverpula.


Ne propustite