Kako u Partizanu gledaju na pomoć Zvezdi...

Autor: Darko Mitrović
petak 16.11.2012.
19:18
Izvor: Sportske.net

Aktuelnu situaciju u Crvenoj zvezdi dan uoči 143. ''večitog derbija'' prokomentarisao je i trener Partizana Vladimir Vermezović, koji nije siguran da li je država izabrala pravi način da pomogne klubu sa Marakane.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odlazak Vladana Lukića, formiranje Radne grupe, povratak Dragana Džajića u klub, a onda i oslobađajuća presuda ''po hitnom postupku'', obeležja su burne sedmice pred 143. derbi u Crvenoj zvezdi.

Uz to, dan uoči derbija pojavile su se i informacije kako je Gasprom uplatio deo novca na račun kluba sa Marakane, kako bi se igračima izmirio deo zaostalih obaveza, a čak se najavljuju i premije u slučaju pobede nad Partizanom.

Zanimljivo je kako za to vreme u Partizanu gledaju na sve ovo, a za sada se tim povodom oglasio trener aktuelnog šampiona Vladimir Vermezović.

''Našem sportu generalno je potrebna pomoć države, ali diskutabilan je način na koji se to radi. Puno je onih kojima je potrebna takva podrška u našoj zemlji i nadam se da je neće dobiti samo Zvezda i Partizan'', zaključio je Vermezović, a prenosi ''Danas''.




Ne propustite