Kako Žirondince izbaciti iz glave...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.08.2012.
22:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica priznaje da mu je sve teže kako se približava duel sa Bordoom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Razlog je taj što zbog kartona neće moći da pomogne svojim drugovima na Marakani.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Kasalica sinoć je imao sjajan debi za A reprezentaciju Crne Gore, postigavši gol za trijumf od 2:0, ali umesto potpunog zadovoljstva, činjenica da neće biti u sastavu Crvene zvezde protiv Bordoa na Marakani sve više ga ''pritiska''.

''Mnogo mi je teško, pokušavam da ne mislim na taj meč, ali sve mi teže pada kako se približava 23. avgust. Ne mogu da prežalim što neću moći da istrčim pred pun stadion i dam svoj maksimalni doprinos na jednoj tako značajnoj utakmici. Ipak, ono što je sigurno, to je da vatrenijeg navijača od mene neće biti tog dana'', poručuje Kasalica.

U međuvremenu, Crvena zvezda ima i svoju premijeru u domaćem šampionatu protiv Rada, Kasalica će biti u sastavu, pa ostaje da se vidi da li će sav taj ''bes'' zbog neigranja protiv Žirondinaca ''iskaliti'' na ''Građevinarima''.

''Naravno, ostalo mi je 'municije' i za Rad. Kad igraš za Zvezdu, glad za pobedama uvek mora da postoji'', poručio je Kasalica




Ne propustite