Kakva titula - Zvezdini prvotimci kreću u bitku za Šabac!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.05.2014.
21:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je večeras da će prvotimci tog kluba u subotu ujutru krenuti za Šabac gde će se u danu koji sledi boriti za narod koji je urgožen katastrofičnim poplavama.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Poziv u pomoć koji je večeras stigao iz Šapca podigao je na noge čitavu Srbiju a sve u cilju da se ugroženom stanovništvu pomogne da se izbori sa poplavama koje su poprimile kataklizmičke razmere.

U tu svrhu Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da čelnici i fudbaleri našeg najtrofejnijeg kluba krenu u subotu ujutru put Šapca kako bi učestvovali u odbrani grada od nabujale Save.

"Prvotimici i rukovodstvo kluba će prvi biti u autobusu. Zato, pozivamo sve ljude dobre volje da dođu, i da svi zajedno pođemo na zapad Srbije u Šabac, kojem je pomoć neophodna" stoji u saopštenju koje se tokom večeri pojavilo na sajtu FK Crvena zvezda.

Fudbaleri Crvene zvezde pre samo dva dana nalazili su se u punom jeku priprema za odlučujuće bitke kako bi titulu vratili na "Marakanu" ali će zbog nepogoda koje su zahvatile Srbiju svoju energiju usmeriti na borbu za svoj narod i zemlju.

"Svako ko odluči da dođe, neophodno je da sa sobom ponese svoju opremu i čizme, kabanice, sve duplo i u rancu u kesama. Takođe, neophodno je poneti i vodu, hranu, lampe, konopce..." dodaje se u saopštenju uz još jedan poklič.

"MOBILIZACIJA!"

Ne propustite