Kala Ture potpisao za Slobodu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.04.2013.
19:55
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Talentovani vezista iz Gvineje potpisao trogodišnji ugovor sa užičkim superligašem koji je tako već počeo sa formiranjem ekipe za narednu sezonu.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Navijače Slobode iz Užica u ponedeljak je obradovala vest da je njihov klub već angažovao atraktivno pojačanje za naredne tri sezone.

U pitanju je 22-godišnji fudbaler iz Gvineje Kala Ture, koji igra na pozicijama u veznom redu i koji je posle obavljene probe u Užicu pokazao da ima kvalitet koji je neophodan ekipi Ljubiše Stamenkovića i da bi mogao da postane pravi naslednik već afirmisanog Tijaga.

Ture je u ponedeljak stavio potpis na trogodišnji ugovor i tom prilikom izjavio da se odlično oseća u Užicu, ali i da ima velike ambicije, poput nekih njegovih mnogo poznatijih zemljaka.

''Sloboda je jedan od najvećih srpskih klubova sa sjajnom istorijom i fantastičnim navijačima. Ovim prelaskom u Evropu otvaraju mi se i vrata nacionalne reprezentacije, tako da je ovo veliki napredak u mojoj karijeri.

Velika mi je želja da dostignem mog uzora Paskala Fejndonua, koji je ostvario lepu karijeru igrajući za Bordo, Sent Etijen, Monako i reprezentaciju Gvineje. Već mesec dana sam u Užicu, dopada mi se grad, lepo sam se uklopio u ekipu.

Od navijača očekujem podršku, na koju ću odgovoriti izgaranjem na terenu. Želim da doživim puno radosti u svom novom klubu'',
izjavio je Ture na promociji u Užicu.

Ne propustite