Kaleb: ''Ne rugam se Srbima, ali mislim da im treba psiholog''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.01.2012.
22:22
Izvor: Sportske.net, index.hr

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske ubraja izabranike selektora Vukovića među favorite predstojećeg Evropskog prvenstva, ali smatra da je srpskom nacionalnom timu potrebna podrška psihologa. ''Ne rugam se, i mi smo ga imali'', ističe Kaleb.

24ur.com
24ur.com

Povezane vesti

Nikša Kaleb, član reprezentacije Hrvatske iz njenih najboljih dana, izneo je svoje procene o imenima favorita na predstojećem Evropskom prvenstvu u Srbiji.

Možda je iznenađujuće što među favorite, pored Francuske, Hrvatske, Danske, smatra i reprezentaciju Srbije, obzirom da se poslednjih godina nije mogla pohvaliti zapaženim rezultatima, ali se ne ustručava da govori ni o, po njegovom mišljenju, najvećim nedostacima Vukovićeve selekcije.

"Mislim da bi i Srbi mogli daleko. Domaćini su, imaju dobru ekipu, ali i problem kako odlične individualce uklopiti u jednu celinu. Da me neko ne shvati pogrešno, preporučujem im da angažuju psihologa.

Ne, ne rugam se, i mi smo ga imali, a smatram i da bi Srbima dobro došao da ih uveri kako se ne moraju dokazivati nikome već samo igrati. Neka se ugledaju na Balića, bio je i ostao skroman, zato i jeste veliki šampion'', poručio je Kaleb.

Ne propustite