Kamara: ''Svi znaju da više nisam srećan u Partizanu''

Autor: Darko Mitrović
petak 03.02.2012.
19:17
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Medo Kamara javno progovorio o svom nezadovoljstvu poslednjih dana. Nije mu jasno zbog čega mu klub ne dozvoljava da ode i, uzgred, dodaje da bi imao još ponešto da kaže...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nezadovoljstvo pouzdanog veziste Partizana posebno je uočljivo od dolaska sa ekipom u Izrael, kada mu je postalo jasno da mu klub neće dozvoliti odlazak u zimskom prelaznom roku.

Iako u Partizanu i dalje računaju na njega, iako predsednik Đurić tvrdi da neće biti problema, Kamari nije jasno zbog čega crno-beli uporno insistiraju na ostanku nezadovoljnog igrača.  

''Istina je da želim da odem, to sam rekao i ljudima u klubu. Svi znaju da više nisam srećan u Partizanu, ali nije mi jasno zašto mi ne daju da odem, kada imam ponude koje bi zadovoljile i klub i mene'', iskren je Kamara, a prenosi danas.rs.

Partizanov koordinator Albert Nađ je prethodnih dana pominjao jedino ponudu španske Granade, koja je odbijena, a Kamara, bar za sada, nije želeo da otkriva da li je bilo još zainteresovanih klubova.

''Imao bih dosta toga da kažem, ali ne bih bio dobar čovek kad bih pričao o svemu tome. Posvetiću se terenu i fudbalu...'', ostao je zagonetan vezista Partizana.  


Ne propustite