Kanatlarovski: "Bićemo na iskušenju u Kragujevcu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.10.2013.
16:21
Izvor: Beta

Dragan Kanatlarovski objasnio je kako je predstojeći duel Spartaka i Radničkog najvažniji u sezoni za tim iz Subotice kao i da njegove izabranice čeka veliko iskušenje u gradu na Lepenici.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Dragan Kanatlarovski rekao je danas da je predstojeći meč protiv kragujevačkog Radničkog jedan od najvažnijih u sezoni.

"Očekuje nas teška utakmica, jer lakih bukvalno ni nema. Svaka sledeća je i najvažnija tako da je nama ova utakmica jedna od najvažnijih u sezoni zato što je pred nama jedan veliki izazov koji se zove Radnički Kragujevac", rekao je Kanatlarovski.

Meč 10. kola Superlige Srbije između Radničkog i Spartaka igra se subotu od 14.30 u Kragujevcu.

"To je klub sa tradicijom, klub koji poštujemo. Biće to tvrda utakmica i, normalno, kao i na svakoj i na ovoj ćemo ići da igramo, da pružimo maksimum i da, ako nam se ukaže prilika, što da ne i da pobedimo", dodao je on.

Trener Spartaka je kazao da su svi igrači zdravi i spremni za utakmicu.

"Svi su maksimalno spremni i žele da ovu utakmicu odrade dobro, i normalno, ko bude bolji neka pobedi. Tim koji pobeđuje se ne manja, međutim, uvek ima izuzetaka tako će možda biti i na ovoj utakmici. Biće male rotacije, ali ne neko veliko pretumbavanje", rekao je Kanatlarovski.

Fudbaler Spartaka Ilija Radović prepustio je ulogu favorita Radničkom.

"Ja bih blagu ulogu favorita dao njima. Ako dođe bod u Kragujevcu biću zadovoljan, a još više ako dodju tri. Iskreno se nadam da ćemo dati sve kako bi se sa bodovima vratili u Suboticu", kazao je Radović.

On je dodao da Spartak nema potrebe da se brani protiv Radničkog.

"Mislim da Spartak može da bude među pet ekipa u državi", naveo je Radović.

Ne propustite