Kanatlarovski: "Na Voždovac po tri boda"

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.10.2013.
17:19
Izvor: Beta

Kormilar Spartaka iz Subotice najavio je da će njegov tim ići na trijumf iako u devetom kolu gostuje jako neugodnoj ekipi Voždovca.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Dragan Kanatlarovski rekao je da će njegova ekipa u utakmici protiv Voždovca ići na pobedu, ali da rezultat ne zavisi samo od nje.

"Ova pauza je dobro došla i nama u stručnom štabu i igračima. Idemo na pobedu, naravno to ne zavisi samo od nas nego i od kvaliteta protivnika", rekao je Kanatlarovski.

Trener Spartaka je kazao da nema povređenih igrača u ekipi.

"Svi smo na okupu. Nemamo nijednog povređenog igrača, što nas raduje. Kada je veća konkurencija u timu onda i kvalitet dolazi do izražaja", rekao je Kanatlarovski.

Spartak i Voždovac dele deveto mesto na tabeli Superlige, sa po deset osvojenih bodova.

Kanatlarovski je kazao da je prijatno iznenađen igrama Voždovca i da taj klub ima kvalitetne igrače.

"Mogu da kažem da sam prijatno iznenađen igrama Voždovca. Oni nisu planirali da će igrati Superligu pa su na brzinu sastavili tim. Imaju homogen sastav i par kvalitetnih igrača, koji znače nešto u srpskom fudbalu", rekao je Kanatlarovski.

Fudbaler Spartaka Darko Puškarić rekao je da su se dobro pripremili za sledeću utakmicu koja će biti drugačija od ostlih jer se igra na veštačkoj travi.

"Mogu da kažem da smo se dobro pripremili za narednu utakmicu, koja će biti malo drugačija od ostalih jer se igra na veštačkoj travi, ali to ne mora ništa da znači. Maksimalno smo spremni za protivnika i daćemo sve od sebe, kao i na svakoj utakmici, da osvojim bod ili tri", rekao je Puškarić.

Spartak gostuje Voždovcu u subotu od 19.00 u utakmici devetog kola Superlige.

Ne propustite