Kanatlarovski: "Plasman u polufinale nije pusta želja"

Autor: Beta Beta
utorak 03.12.2013.
14:23
Izvor: Beta

Kormilar subotičkog Spartaka Dragan Kanatlarovski nada se da bi njegov tim mogao da iznenadi Partizan u četvrtfinalu Kupa i tako se revanšira crno-belima za subotnji poraz u JSL.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Dragan Kanatlarovski rekao je danas da njegova ekipa može da eliminiše Partizan u četvrtfinalu Kupa Srbije.

"Nadam se dobrom fudbalu i pokušaćemo da pobedimo ili bar na penale da ostvarimo cilj. To nisu puste želje, znamo da smo izvukli najtežeg protivnika, ali imamo pravo da se nadamo, imamo dobar tim, u dobroj smo formi. Nada poslednja umire", rekao je Kanatlarovski na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak nema problema sa povređenim ili suspendovanim igračima, a u ekipu se posle pauze zbog kartona vratio Vladimir Kovačević.

Ekipa iz Subotice u subotu je izgubila od Partizana u Beogradu sa 2:0 u srpskom prvenstvu.

"Partizan će slično igrati kao i u prvenstvu. U Kupu je sve moguće, često se dešava da slabiji eliminišu jače i mi se nadamo tome", naveo je trener Spartaka.

Kanatlarovski je kazao da njegovi igrači moraju više da veruje u sebe.

"Partizan je dominirao u prvom, ali smo mi odlično odigrali drugo poluvreme. Postigli su dva gola iz prekida, mi smo to pokušali da popravimo, nismo uspeli da postignemo pogodak i završilo se kako se završilo", kazao je Kanatlarovski.

Utakmica Spartak - Partizan igra se u sredu od 13 časova na stadionu u Subotici.

Ne propustite