Kanatlarovski: ''Spartak će igrati napadački fudbal!''

Autor: Beta Beta
sreda 02.10.2013.
17:19
Izvor: Beta

Subotični Spartak u sredu i zvanično predstavio novog šefa stručnog štaba - dosadašnjeg trenera Petra Kurćubića na klupi je nasledio Dragi Kanatlarovski.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Novi trener Spartaka Dragan Kanatlarovski izjavio je da je došao u veliki klub i da želi da pomogne subotičkom superligašu da zauzme dobro mesto na tabeli.

"Dolazim u jedan ozbiljan, veliki klub koji ima velike ambicije, koji ima dosta dobrih igrača. Mesto koje trenutno zauzima na tabeli nije zasluženo. Moja vizija i ideja fudbalska i trenerska poklopila se sa idejama koje imaju predsednik kluba i sportski deo", rekao je Kanatralovski na konferenciji za novinare u Subotici.

Kanatlarovski je kazao da veruje da klub "može nešto da napravi".

"Svi zajedno, sa kompletnim stručnim štabom i klubom, možemo da napravimo da Spartak opet da zauzme dobro mesto, da igra dobar i napadački fudbal i da zadovolji ukuse publike i ljubiteje fudbala u Subotici", rekao je trener Spartaka.

Kanatlarovski je dodao da je od prethodnog trenera Petra Kurćubića dobio sve informacije o timu.

"Ceo dan smo pričali o kompletnom igračkom sastavu. Napravili smo analizu dobrih i loših stvari u ekipi. Treba da izvučemo pouke iz prošlosti gde smo lako gubili i brzo primili golove... Već u subotu imamo važnu utakmicu (protiv Donjeg Srema) i treba da se skoncentrišemo na tu utakmicu, da je odigramo kako treba i da pobedimo", rekao je Kanatlarovski.

Spartak je u nedelju u Beogradu izgubio od Crvene zvezde sa 0:5 u sedmom kolu Super lige, a u šampionatu je 12. na tabeli, sa sedam bodova.

Makedonski trener je do sada predvodio reprezentaciju Makedonije i klubove Kumanovo, Radnički 1923, Lokomotivu iz Plovdiva i Vardar.

Ne propustite