Kandidat?

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.01.2012.
09:26
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Vladan Lukić prekinuo višemesečno ćutanje i nagovestio da bi mogao da se ponovo kandiduje. Da bi se to desilo mora da se podvuče crta nad učinjenim u prethodne tri godine. Zvezdaši će birati predsednika krajem maja...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vladan Lukić je progovorio, i to iz Crne Gore. On je "Sportskom žurnalu" rekao da će nastaviti da služi Zvezdi i da će kada dođe vreme sumirati rezultate.

"Ako posle povlačenja crte bude plus, nastaviću da služim mojoj Zvezdi. Ako tako ne bude, biću kao navijač u klubu", objasnio je Lukić.

On je dodao da je situacija mnogo bolja, nego kada je preuzeo klub, a da rezultat mora da dođe na kraju kao proizvod.

Nejasno je kojim će se kriterijumima voditi glasači, da li rezultatom ili urađenim van terena, što priželjkuje Lukić.

On je preuzeo kormilo kada je klub pao na najniže grane u istoriji i svakako pomerio stvari napred. Uspeo je da zaustavi klub nad provalijom, ali je bilo iluzorno očekivati veliki rezultatski pomak napred, jer Zvezda nema novca i pritiskaju je dugovi.

Sa te strane, situacija je stabilizovana, iako su na "Marakani" i dalje u teškoćama.

Ono što je problem je podgrevanje nade kod navijača u povratak titule što je za Lukićevog mandata bilo nerealno, sa igračkim kadrom kojim je klub raspolagao.

U svakom slučaju, Lukić bi mogao ponovo, na bazi urađenog van sportskog dela da se kandiduje, a biće interesantno videti ko bi još mogao da bude u trci za predsednika.

No, sigurno je da lepe želje i maglovite projekcije neće dobiti izbore krajem maja i da će navijači, odnosno glasači tražiti konkretan plan...

Ne propustite