Kapičić: ''Polemika Čović-Vujošević samo podstiče nerede''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2012.
18:44
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Sve učestalija međusobna prepucavanja ''večitih'' rivala nisu ostavila ravnodušnim ni bivšeg predsednika KSS Dragana Kapičića, koji ističe da je sve već prešlo granicu pristojnosti, ali ne deli mišljenje da je država više naklonjena Zvezdi.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

Dragan Kapičić je razočaran nivoom polemike koju vode pre svih predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i trener Partizana Duško Vujošević, mada su se povremeno uključivali i sportski direktori dva kluba.

On upozorava da teške reči koje se mogu čuti sa obe strane pogoduju samo onima koji žele nerede na sportskim terenima, a takvih, kako kaže, nije malo u Srbiji.

''Polemika Vujoševića i Čovića je ispod svake granice pristojnosti, a posebno je opasno što ona može motivisati one koji bi uvek da prave nered, a njih ima dosta u našem sportu i državi'', ističe Kapičić.

Bivši prerdsednik KSS smatra da nema razloga za optužbe kako je država naklonjena Zvezdi.

''Aleksandar Vučić vrlo korektno ističe da je zvezdaš i siguran sam da nema nikakve druge ideje osim da Crvena zvezda bude u potpunosti konkurenta u borbi za trofeje, a Čović zahvaljujući sopstvenom iskustvu i veštini u pregovorima uspeo da privoli brojne kompanije da oproste dug crveno-belima u zamenu za razne vrste sponzorstva, što nikako ne znači da su njihovi čelnici naklonjeni Zvezdi'', izjavio je Kapičić, a prenosi danas.rs.

Ne propustite