Kapiten oprezan, Teo najavljuje ''naplatu duga'' Crnogorcima

Autor: Darko Mitrović
subota 01.09.2012.
20:55
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reprezentaciju Srbije u nedelju uveče očekuje jedno od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Crna Gora za sada ima stopostotan učinak, a ''Orlovi'' imaju veliki motiv da im se revanširau za poraz u ''Areni''.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Dan pre meča, utisak je da Miloš Teodosić nekako zrači sa najviše optimizma. Plejmejker reprezentacije Srbije naglasio je da je Crna Gora veliki dužnik njegovoj ekipi i najavio ''naplatu dugova'' u Podgorici.

''Crna Gora će biti malo rasterećenija, ali bez obzira na to, mi treba da odigramo kao tim. Oni su nam veliki sportski dužnici i došli smo da se odužimo. Ipak, za nas će odlučujuća utakmica biti protiv Izraela kod kuće'', ističe Teodosić.

Kapiten Nenad Krstić je nešto oprezniji u izjavama. Očekuje težak meč i neizvesnu završnicu.

''Znamo šta je bilo u 'Areni', odlučivala je poslednja lopta, pa mislim da će i ovog puta biti slično. Timska odbrana ima veliku ulogu, igraće se tvrdo, na mali broj poena, ali  lako je pametovati pred utakmicu, videćemo šta će biti na terenu'', izjavio je Krstić.

Utakmica u hali ''Morača'' u Podgorici igra se u nedelju od 20 časova i 30 minuta. Crna Gora u prethodnih šest kola ima svih šest pobeda, a Srbija je druga sa četiri pobede i dva poraza.




Ne propustite