Kapiten ostaje veran Partizanu...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.07.2012.
20:58
Izvor: Sportske.net

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić u petak će potpisati novi ugovor sa Partizanom i tako najaviti dodatno uvećanje ionako impresivnog broja nastupa u dresu kluba iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Saša Ilić je u finišu prošle sezone obeležio plasman na drugo mesto večne Partizanove liste, po broju nastupa u crno-belom dresu.

Jedino je još Moca Vukotić na toj listi ispred njega, ali će aktuelni kapiten Partizana tokom naredne sezone tu razliku još više smanjiti.

Iako tokom priprema na Tari i u Sloveniji praktično nije bio pod ugovorom sa Partizanom, nije bilo nikakve sumnje da će saradnja biti produžena, što će u petak od 13 časova i definitivno biti potvrđeno.

O vernosti klubu iz Humske dovoljno govori podatak da je danas 34-godišnji Saša Ilić svoj debi u prvom timu Partizana imao još pre više od 15 godina, 26. oktobra 1996. godine, protiv Borca iz Čačka, a prvi gol u crno-belom dresu postigao je još 23. avgusta 1997. protiv Vojvodine.

Čak 578 mečeva do sada je odigrao za Partizan, a u reprezentaciji je upisao 37 nastupa.

Najviše nastupa u dresu Partizana imao je u periodu od 1996. do 2005. godine, posle čega se otisnuo u inostranstvo, da bi se 2010. ponovo vratio u Humsku, gde će po svoj prilici i okončati uspešnu karijeru.






Ne propustite