Kapiten Sale povređen!

Autor: Boris Jovanović
subota 18.08.2012.
14:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Nevolje stižu u jatima, posle Ostojića, otpao i Saša Ilić. Predstoji mu tri nedelje pauze. Vukić van ekipe, šansa za Ninkovića?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nevolja nevolju stiže, Miloš Ostojić neće videti poslednju severnu železničku stanicu Evrope, a ista sudbina zadesila je i Sašu Ilića.

Kapiten Partizana je povređen, u Humskoj nisu želeli da saopšte koliko će biti odsutan, ali je "Sport" došao do poražavajućeg saznanja. Iliću je napukao mišić lista, čeka ga pauza od tri nedelje, verovatno neće biti spreman ni za revanš!

Drugim rečima, crno - beli su ostali bez još jednog kreativca, nakon eliminacije Zvonimira Vukića koji trenira odvojeno od ekipe i najverovatnije će u narednih desetak dana napustiti klub.

Jasno je da su ovo već tektonska pomeranja u ekipi, pa Vermezović ima dva rešenja, jedno da promeni formaciju što je teško s obzirom na nedostatak napadača, a drugo da šansu pruži mladom Ninkoviću.

Doduše, mogao bi Babovića da prekomanduje napred, iza špiceva, što za njega nije nepoznata pozicija, ali s obzirom na tretman koji ima kod navijača, njemu će biti najteže, jer se njegov učinak gleda sasvim drugačijim očima.

Osim Ilića, Vukića, Ostojića, zaboravljeni Pauljević će izgleda morati na operaciju, Zabija još nije spreman za čitav meč, delom jer je propustio pripreme, a delom i zbog Ramazanskog posta.

Marko Šćepović je prošao kontrolu, čekaju ga kao ozebli sunce polovinom septembra, a za Eduarda je još rano.

Redovi Partizana se osipaju...

Ne propustite