Kapiten spreman, motiva na pretek...

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.09.2012.
23:41
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Saša Ilić će gotovo sigurno predvoditi crno-bele sa kapitenskom trakom u predstojećem susretu protiv Nefčija u četvrtak u Humskoj, na startu takmičenja u Ligi Evrope.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Najiskusniji fudbaler Partizana i kapiten crno-belih imao je manjih problema sa povredom, zbog čega je tokom prvog poluvremena morao da napusti meč protiv Hajduka u subotu, ali uoči starta u Ligi Evrope poručuje da bi igrao ''i sa jednom nogom''.

''Ovo su utakmice za koje navijači žive i to moramo imati na umu. Ne osećam bol u nozi, normalno trčim i biću na raspolaganju treneru Vermezoviću. Atmosfera u ekipi je odlična, mnogo bolja nego pred meč sa Tromsom, verujemo u sebe, a što je najvažnije, vidi se samopouzdanje i kod mlađih igrača'', konstatuje Ilić.

Kapiten Partizana očekuje težak meč, ceni kvalitete rivala, ali smatra da će se Nefči u Humskoj provesti poput ekipe Tromsa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

''Oni će, u konkurenciji i Rubina i Intera, svoju šansu tražiti baš protiv nas, ali mi smo tu da im to ne dozvolimo. Tako su razmišljali i Norvežani, pa se nisu sjajno proveli'', poručuje ilić.


Ne propustite