Kapiten želi pobedu i poziva navijače

Autor: Đorđe Đokić
četvrtak 16.08.2012.
14:44
Izvor: Sportske.net

Radnički u uvodnoj utakmici kola dočekuje Pazarce. Bodovi neophodni, baš kao i pomoć navijača. Trener i kapiten Đavola poštuju goste, ali veruju u pobedu

Povezane vesti

Kragujevčani ponovo otvaraju kolo. Dočekuju Pazarce u petak od 17 časova i 30 minuta u uvodnom meču 2. kola.

Prvi petak im nije bio srećan. Sad se nadaju da mogu do prvih bodova.

Dolazi nam ekipa koja je u prvom kolu izvanredno startovala. Njihov tim je dosta promenjen u odnosu na prošlu sezonu, pa se među starterima našlo šest novih igrača. Imao sam prilike da ih pogledam u tom susretu protiv Radničkog iz Niša u Novom Pazaru i uverio se da nas čeka disciplinovan protivnik, maksimalno motivisan, pojačan u svim linijama. Tokom svih 90 minuta igraju dosta čvrsto i agresivno i ako želimo do dobrog rezultata, a siguran sam da motiva neće nedostajati, moramo da uđemo u meč maksimalno skoncentrisani i da pokušamo smanjimo broj grešaka. Upravo su nas greške i slaba koncentracija dovele u situaciju da protiv Rada odigramo ispod mogućnosti. To se u ovoj utakmici ne sme ponoviti, jer nas čeka iskusan i motivisan tim. Poznat je rivalitet između Radničkog i Novog Pazara i verujem da imamo i snage i kvaliteta da uz maksimalnu motivaciju uđemo u meč i dođemo do bodova koji nam u ovom trenutku mnogo znače.“  - izjavio je trener Kragujevčana.

Očekuje nas nezgodan protivnik koji nam je rival već duži niz godina i namestilo se da baš na debiju u Kragujevcu imamo spektakl za naše navijače, utakmicu koju oni sa posebnim nestrpljenjem iščekuju. Ekipa Novog Pazara je prilično promenjena u odnosu na prošlu sezonu, međutim, ubeđen sam da bez obzira na njihova pojačanja i dalje imamo kvalitetniji tim od njih i da ćemo uspeti da nametnemo naš način igre i zabeležiti pobedu koja nam je preko potrebna. Zaista bi nam dobro došla podrška sa tribina i pozivam sve Kragujevčane da dođu sutra na stadion i da nam pomognu da dođemo do toliko željene pobede.“  - pozvao je kapiten Radničkog Željko Milošević navijače da pomognu.

Zbog izgradnje novih prostorija kluba istočna tribina će bitizatvorena.

Ne propustite