Kaplanović: ''Remi sa Karaburme overiti protiv Kragujevčana!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.08.2012.
23:39
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Fudbaleri kulskog Hajduka su proteklog vikenda osvojili prvi bod od početka sezone, i to na gostovanju OFK Beogradu na Karaburmi. Sledi duel sa kragujevačkim Radničkim, a trener Kuljana priželjkuje i prvu pobedu svog tima.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Posle dva vezana poraza na startu sezone, blagi uspon forme fudbaleri Hajduka su nagovestili na gostovanju OFK Beogradu, gde su uspeli da izbore remi (0:0) i stignu do prvog boda u novoj sezoni.

Trener Veličko Kaplanović se nada da će, kako sezona bude odmicala, njegov tim igrati sve bolje.

''Ovo je nov tim, sa čak osmoricom novih fudbalera u startnoj postavi. Potrebno je vremena da se sve to složi kako treba. Na Karaburmi smo dosta dobro izgledali. Ispoštovani su dogovori kada je igra u defanzivi u pitanju, a da smo u završnici bili malo odvažniji i hrabriji, možda smo mogli da se vratimo kući sa sva tri boda'', smatra Kaplanović.

U sledećem kolu sledi novo veliko iskušenje - duel sa Radničkim iz Kragujevca.

''U izjednačenoj ligi kakva je naša svaki bod je dragocen. Posle remija sa OFK Beogradom, fudbalerima sam rekao da on neće imati nikakvu težinu ukoliko ga ne overimo u sledećem kolu protiv Radničkog iz Kragujevca'', zaključio je Kaplanović.

Ne propustite