Karadžić "lomi" do kraja godine

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.12.2013.
10:39
Izvor: Sportske.net

Konačnu odluku o tome da li će ostati na čelu Fudbalskog saveza ili će svoje mesto predsednika "srpske kuće fudbala" prepustiti nekome drugom Tomislav Karadžić doneće do kraja kalendarske godine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je sredinom avgusta da će se povući sa te funkcije ali je nakon propalog pokušaja da se u njegovog naslednika promoviše Dejan Stanković došlo do sumnje da će Karadžić ispuniti dato obećanje.

Prvi čovek "srpske kuće fudbala" nedavno je indirektno nagovestio da bi mogao da ostane na funkciji do kraja mandata a zvaničan stav trebalo bi da iznese do kraja kalendarske godine.

Do 31. decembra trebalo bi da budu održana dva važna sastanka koji će imati za cilj trasiranje puta kojim će se FSS kretati tokom 2014. godine.

U utorak će zasedati Odbor za hitna pitanja a pre novogodišnjih i božićnih praznika okupiće se i Izvršni odbor na kome će biti određen datum Skupštine FSS.


To pratično znači da bi do kraja decembra i Tomislav Karadžić morao da iznese svoj konačan stav i odluči da li će ostati na čelu FSS ili će podneti ostavku kako je najavljivao sredinom godine.

Ne propustite