Kari se nada punim tribinama

Autor: Filip Mitrović
subota 24.03.2012.
22:43
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene Zvezde Svetislav Pešić očekuje da će njegov klub imati veću podrčku navijača u Superligi, nego što je to bilo slučaj na mečevima ABA lige. Na premijeri nje bilo dobrog odaziva.

sport-tv.si
sport-tv.si

Povezane vesti

Zakucavanje Nemanje Nedovića u sinoćnoj pobedi crveno-belih protiv Hemofarma na premijernoj utakmici Superlige sigurno je nešto što bi trebalo da privuče ljubitelje košarke u hale.

Zvezdu je na ovom meču bodrilo u "Pioniru" tek oko 1500 ljudi, a trener Svetislav Pešić je, u svom stilu, za prilično malu posetu okrivio lepo vreme.

"Ne mislim da to ima veze sa porazom u derbiju. Uopšte nismo igrali loše protiv Partizana, ali mogu da razumem razočaranje naših navijača posle poraza u tim utakmicama. Rekao bih da je razlog slabije posete lepo vreme, kao i termin „petak u šest“. rekao je Pešić.

Cilj Zvezde je da se domogne finala Superlige, a trofejni stručnjak smatra da je on dostižan samo uz podršku navijača.

"Siguran sam da će ova liga biti veoma interesantna i za gledaoce, samo moramo da budemo malo pozitivniji. Videćete da će navijači dolaziti u mnogo većem broju nego što je to bio slučaj u ovoj utakmici." optimističan je popularni Kari.

Pešić ističe da njegova ekipa nije blistala protiv Hemofarma, ali da je ostvarena pobeda izuzetno bitna za njeno samopouzdanje.

U drugom kolu Superlige Zvezda dočekuje novosadsku Vojvodinu u "Pioniru" 28. marta, a da li će se navijači u većem odazvati pozivima trenera crveno-belih, videćemo.




Ne propustite