Kasalica: "Ako me ne vide u timu, bolje da se rastanemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.12.2013.
22:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Krilni napadač Crvene zvezde Filip Kasalica potvrdio je jučerašnja pisanja da je od čelnika kluba zatražio da dobija veću minutažu, odnosno da bude prodat ukoliko ga Slaviša Stojanović ne vidi u timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Kasalica i njegov menadžer u petak su se sastali sa Draganom Džajićem i Zoranom Stojadinovićem kako bi status povremenog reprezentativca Crne Gore bio redefinisan do početka zimskih priprema.

Kako smo preneli, Kasalica je nezadovoljan činjenicom da nema mesto u prvom timu Slaviše Stojanovića a danas je priznao da mu ni pozicija na kojoj nastupa nikako ne odgovara i da ga sputava u pokušajima da pruži svoj maksimum.

"Došao sam u Zvezdu kao drugi strelac lige i centralni napadač, a već dugo ne dobijam šansu na svojoj poziciji. Uvek su prednost imali drugi, a za mene su rezervisana mesta po krilima, bilo da sam starter ili da ulazim s klupe, kao što je uglavnom slučaj u poslednjih šest meseci. Na tim pozicijama ne mogu da pružim ni blizu koliko u sredini napada" objašnjava za "Novosti" Kasalica.

Zvezda u datom trenutku ima velika dugovanja prema Kasalici što znači da bi 24-godišnji Užičanin mogao da zatraži raskid saradnje pred Arbitražnom komisijom FSS ali mu to trenutno nije u planu.

"Spreman sam da ostanem i moj stav nije da po svaku cenu odem. Hoću titulu sa Zvezdom, to je moj veliki san i želim da dam maksimalan doprinos osvajanju trofeja" ističe Kasalica.

Ipak, povremeni reprezentativac Crne Gore ističe da ne želi da stagnira i da je najbolje da napusti "Marakanu" ukoliko Stojanović ne planira da mu konstantno pruža priliku da igra tokom prolećnog dela sezone.

"Ne želim da stagniram ili da izgubim status reprezentativca, pa ukoliko neću dobijati priliku koju zaslužujem, onda je bolje da se rastanemo" poručuje Kasalica.

Kasalica nije jedini igrač koji bi tokom zimskog prelaznog roka mogao da napusti klub pošto Zvezda nikako ne želi da izgubi igrače kojima duguje a da pritom ne zaradi ni dinar.

U takvoj situaciji čelnici vicešampiona Srbije mogli bi da dopuste Kasalici i Daudi da odu a da zauzvrat dobiju određenu svotu novca koja bi omogućila da ostatku ekipe budu isplaćena dugovanja i da se dovede nekoliko igrača kao pojačanje za prolećni deo sezone.

Ne propustite