Kasalica: ''Kragujevčanima nismo zaboravili izgubljene bodove!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.09.2012.
22:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Napadač Crvene zvezde željno iščekuje predstojeći duel sa kragujevačkim Radničkim u petom kolu Superlige, posebno zbog činjenice da su beogradski crveno-beli prošle sezone u dva meča osvojili svega dva boda protiv istog rivala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Derbi petog kola Superlige odigraće Radnički iz Kragujevca i Crvena zvezda, a napadač Beograđana Filip Kasalica očekuje revanš Kragujevčanima za prošlogodišnja četiri ''otkinuta'' boda.

Domaćina respektuje, ali očekuje da se Zvezda sa ovog ''vrućeg'' gostovanja vrati sa tri boda u ''džepu''.

''Nismo zaboravili Kragujevčanima izgubljena četiri boda u dva duela s njima prošle sezone. Remi na njihovom stadionu iz prolećnog dela šampionata praktično je stavio tačku na naše šanse da osvojimo titulu, tako da među nama ima dugova koje valja vratiti. Biće to motiv više za nas, znamo koliko vredimo i očekujem pobedu'', poručuje Kasalica.

Zvezdijn prvotimac je prethodnih dana sa reprezentacijom Crne Gore startovao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a imao je i jedan incident sa Poljakom Obranjakom, koji mu je ostao u lošem sećanju iz revanša sa Bordoom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

''Obojica smo krenuli na loptu, on je skočio, pao preko mene i sa zemlje me je šutnuo. Nisam ni obraćao pažnju na njega, a Obranjak je skočio, uneo mi se u lice i zakačio me. Pao sam, a njemu je sudija pokazao crveni karton'', izjavio je Kasalica.




Ne propustite