Kasalica: "Najbolji smo u ligi!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 10.04.2014.
12:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica sa velikim optimizmom dočekuje finiš prvenstvene trke, jasno ističe da je njegov tima najbolji u Jelen Super ligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Na osam kola do kraja, Crvena zvezda u subotu dočekuje trećeplasirani tim prvenstva, ekipu Čukaričkog.

Povređenog Abiolu Daudu će na ovom meču zameniti 'džoker' Kasalica, koji veruje da će uspeti da dostojno zameni jednog od najefikasnijih fudbalera crveno-belog tima u dosadašnjem toku prvenstva.

„Abiola Dauda je veoma važan igrač za nas, drugi je strelac tima i njegova povreda svakako je hendikep.“

„Ipak, spreman sam ukoliko mi trener ukaže priliku da dam sve od sebe da nadomestim njegov izostanak. Verujem da mogu svojom igrom da doprinesem novoj pobedi. Neće biti nimalo lako, kao što nije bilo ni na jednom meču u dosadašnjem delu sezone. Ulazimo u sam finiš trke za prvo mesto i očekujem da u narednim okršajima, kada to bude najpotrenije, prikažemo najviše.“, ističe za klupski sajt, Filip Kasalica.

Crvena zvezda se nalazi u odličnoj seriji, Kasalica smatra da to nije slučajno jer crveno-beli imaju najbolji tim u ligi.

„Smatram da individualno i kao kolektiv imamo najbolji tim u ligi.“

„Imamo prednost na tabeli, u velikoj smo seriji pobeda, ali i pored svega toga, ne padamo u euforiju. I mi i naš najveći konkurent imamo još dosta teških ispita do kraja sezone.“, rekao je Kasalica, koji navijače ističe u prvi plan.

„Ono u čemu sam siguran da smo u prednosti u odnosu na njih su navijači. Nikome nije svejedno kada dođe pred punu Marakanu. Zato pozivam sve Zvezdaše da ispune tribine i da zajedno nastavimo sa serijom trijumfa. Verujem da ćemo im se odužiti na pravi način.“, zaključio je on.


Ne propustite