Kasalica preporučuje Pavićevića: "Sjajan je čovek i fudbaler"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.01.2014.
15:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Filip Kasalica ocenio je da bi njegov reprezentativni saigrač Savo Pavićević bio odlično pojačanje jer se radi o sjajnom čoveku i fudbaleru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda u svojim redovima trenutno ima dvojicu fudbalera sa crnogorskim pasošem iako je lako moglo da se dogodi da Filip Kasalica napusti klub i ostavi Bobana Bajkovića kao jedinog predstavnika naših južnih suseda na "Marakani".

Krilnom napadaču propao je transfer u Mordoviju ali se rođeni Užičanin ne kaje što se posle neuspelih pregovora vratio u Zvezdu.

"Nema tu šta da se priča. Jedne uslove su ponudili faksom i preko telefona, sasvim druge kad sam stigao u Antaliju, gde su bili na pripremama. Kad smo to videli menadžer i ja odmah smo se vratili za Beograd. Šta je tu je. Sada su moji planovi opet vezani za Crvenu zvezdu i potpuno sam posvećen pripremama" rekao je Kasalica.

Zvezda do sada nije dovela nijedno pojačanje u zimskom prelaznom roku ali se čini da bi reprezentativni saigrač Filipa Kasalice mogao da postane "prva lasta".

Savo Pavićević nalazi se blizu dogovora sa crveno-belima a Kasalica tvrdi da se radi o izvanrednom čoveku i fudbaleru koji bi bio pojačanje za klub u svakom smislu te reči.

"Znam ga odlično. Saigrači smo u reprezentaciji Crne Gore. O njemu imam samo reči hvale. Jednostavno ne znam da li je bolji čovek ili fudbaler. Ima veliko iskustvo i siguran sam da bi bio pojačanje za naš tim" poručio je Kasalica.

Pavićević igra na poziciji štopera a čelnici Crvene zvezde već su mu uputili ponudu koju će crnogorski internacionalac razotriti nakog čega će biti jasno da li su crveno-beli konačno obezbedili prvo pojačanje za prolećni deo sezone.

Ne propustite