Kasalica priželjkuje rani gol u Kupu

Autor: Miloš Marković
utorak 15.05.2012.
15:17
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde sa velikim nestrepljenjem očekuje finale Kupa Srbije za koje kaže da bi rani gol mogao mnogo toga da reši.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra igra finale Kupa u Kruševcu protiv ekipe Borca iz Čačka, ekipe koju Filip Kasalica vrlo dobro poznaje.

„Radi se o dobroj ekipi, i pozicija koju zauzimaju na tabeli sigurno nije odraz i merilo njihovog kvaliteta. Odbrambeni fudbaleri Borca su odlični igrači. Poznajem vrlo dobro Radanovića i Miličića, dobri smo prijatelji privatno, i ukoliko mi trener Prosinečki ukaže šansu, vodiću borbu protiv njih dvojice. Naravno da popuštanja neće biti ni sa moje ni sa njihove strane“, ističe napadač Crvene zvezde koji dodaje da crveno-bele interesuje samo pobeda i trofej.

„Nije na nama da se bavimo rivalom, već da se skoncentrišemo na našu igru i kvalitete i da osvojimo trofej."

"Neće biti lako, ali mi smo Zvezda i samo nas pobeda interesuje, o bilo kom drugom rezultatu i ne razmišljamo.“, ističe Kasalica koji smatra da bi rani gol mogao da donese veliku prednost njegovoj ekipi i umnogome okrene tok meča.

Kasalica takođe ističe da je odpočetka zimskih priprema, kada je on stigao u tim, jedini cilj bio osvajanje trofeja za koji će Zvezda dati maksimum.

„Od početka zimskih priprema osvajanje Kupa je bio cilj, i sada nas samo jedna utakmica deli od ispunjenja zacrtanog cilja. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, pobediti, obradovati navijače, a onda se dobro odmoriti i osvežiti i krenuti punih baterija u nove pobede.“, zaključio je Filip Kasalica.


Ne propustite