Kasalica spakovao kofere i oprostio Zvezdi dug!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.01.2014.
20:15
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Krilni napadač vicešampiona Srbije Filip Kasalica otputovaće na pregovore sa ruskim drugoligašem Mordovijom a portal "Mondo" prenosi da je crnogorski internacionalac oprostio Crvenoj zvezdi dug od 170.000 evra.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Kasalica dobio je u ponedeljak "zeleno svetlo" za napuštanje kluba a u utorak uveče krenuće put ruskog grada Saransk gde ga očekuju završni pregovori sa tamošnjim drugoligašem Mordovijom.

Portal "Mondo" prenosi da je rođeni Užičanin pred polazak za Rusiju oprostio Crvenoj zvezdi dug od 170.000 evra i da će crveno-beli prihodovati od Kasalicinog transfera još 250.000 evra!

Mordovija, inače glavni kandidat za povratak u Premijer ligu Rusije, trebalo bi tokom predstojećeg leta da uplati pomenutu sumu na račun kluba iz Ljutice Bogdana čime bi Zvezda konačno valjano obavila jedan transfer.

Ukoliko se Kasalici ne izjalovi transfer u Mordoviju, biće to jedan od retkih slučajeva da je jedan od fudbalera crveno-belih umesto odlaska pred arbitražnu komisiju FSS oprostio klubu dug i rastao se sa njim u prijateljskom maniru.

Filip Kasalica u Zvezdu je došao 2012. godine iz užičke Slobode koja bi takođe trebalo da zaradi od transfera svog bivšeg igrača jer je Kasalicu prodala Zvezdi za oko 300.000 evra i procente.

Ne propustite