Kasalica: "Žalim samo za titulom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.01.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net

Povremeni reprezentativac Crne Gore u sredu bi trebalo da postane novi igrač ruske Mordovije a prilikom polaska u 'pečalbu' Kasalica je poručio da jedino žali što nije osvojio titulu sa Zvezdom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Kasalica rastao se sa Crvenom zvezdom u prijateljskom tonu i krenuo put Rusije gde ga u sredu čeka potpisivanje ugovora sa liderom Prve ruske lige, ekipom Mordovije.

Rođeni Užičanin indirektno je potvrdio da je došlo do "oprosta duga" Crvenoj zvezdi konstatacijom da je i klub bio korektan prema njemu te da se i on poneo na isti način.

"Najvažnije mi je što se od Zvezde rastajem prijateljski. Klub je prema meni ispao maksimalno korektan, a smatram da sam se i ja poneo na isti način. Ove dve godine na 'Marakani' pamtiću samo po lepim stvarima" kazao je Kasalica za "Novosti" pre polaska za Rusiju.

Svoj dvogodišnji "mandat" u Zvezdi pamtiće po golu na debitanstskoj utakmici kao i po golovima koje je postizao u "večitim derbijima".

Ipak, gorčina koju će poneti sa sobom u Rusiju stvara se zbog pomisli na to da nije osetio čar osvajanja šampionske titule sa crveno belima.

"Bilo je mnogo toga za pamćenje, postigao sam gol na prvoj utakmici, tresao mreže u derbiju, osvojio Kup Srbije. Ipak, nedostaje mi šampionska titula i jedino za njom žalim" ističe Kasalica ali dodaje,

"Verujem u moje drugove, imaju kvalitet i očekujem da ove sezone Zvezda bude prvak. Fizički neću biti tu, ali ću u svakom trenutku biti uz njih i nadam se da ćemo u maju titulu slaviti zajedno. Smatraću je i svojom, jer sam bio deo tima u prvoj polovini sezone" poručuje Užičanin.

Kasalica je u Crvenu zvezdu došao 2012. godine a igrama u crveno-belom dresu zaradio je i poziv u nacionalni tim Crne Gore.

U prvom delu tekuće sezone izgubio je mesto startera pa je odlučio da promeni sredinu što je u ponedeljak "aminovao" Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana.

Novi klub Filipa Kasalice nalazi se na prvoj poziciji u Prvoj ruskoj ligi i prvi je favorit za plasman u elitno društvo.

Ne propustite