Katai: ''Kritikuju nas kao da smo ispali iz lige...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.03.2012.
21:21
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Aleksandar Katai nema pravo objašnjenje zašto njegova ekipa igra mnogo slabije ovog proleća u odnosu na očekivanja. Ipak, smatra da su preterane kritike kojima su izloženi ovih dana.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Napadač Vojvodine Aleksandar Katai ne slaže se sa ocenama pojedinih kritičara igre i rezultata Vojvodine u prolećnom delu sezone.

Smatra da jedan poraz ne treba tragično doživljavati, ali nema pravo objašnjenje zašto izostaju očekivani rezultati.

''Ovih dana su se svi obrušili na nas, kao da smo ispali iz lige. Mora ponekad i da se izgubi, sport je to... Ipak, ne bih mogao da dam dijagnozu šta se zaista dešava sa nama. Imamo sve uslove, plate i premije dobijamo unapred, pa mnogi misle da se ne zalažemo dovoljno, ali zaista nije tako. Imamo i volju i želju da se prikažemo u mnogo boljem svetlu'', popručio je Katai.

Ni Vuk Mitošević nije ponudio odgovor na pitanje ''šta se dešava sa Vojvodinom'', ali, kao i Katai, uverava da će igrači dati sve od sebe da zablistaju u najvažnijim mečevima i tako prevaziđu trenutnu situaciju.

''Smatram da je jedini izlaz iz svega da svako od nas u glavi raščisti i odluči da jednostavno mora celog sebe da pruži na terenu'', poručio je Mitošević. 





Ne propustite