Katai ponovo Vošin, Jao u Bežaniji

Autor: Miloš Marković
petak 31.08.2012.
15:40
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbalski klub Vojvodina vratila je svog fudbalera koji je danas potpisao ugovor sa novosadskim klubom po kome će na „Karađorđu“ igrati do 2013. godine.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Aleksandar Katai, mladi 21-godišnji fudbaler koji je minulu sezonu u Novom Sadu proveo kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa, od danas je ponovo fudbaler Vojvodine.

Naime, usled velikog broja stranaca u ekipi, grčki tim je prošle godine prvo Kataija prosledio u Novi Sad na pozajmicu, ali je iz istog razloga danas, na veliku radost navijača novosadskog kluba, ponoo među svojima.

Katai je danas potpisao jednogodišnji ugovor sa Vojvodinom, u Novom Sadu će biti do leta 2013. godine.

Inače, on je krajem prošle sezone imao zdravstvenih problema zbog kojih je jednovreme proveo i u bolnici, na sreću potpuno se oporavio i danas se definitivno priključio treninzima Vojvodine.

U isto vreme, danas je iz novosadskog tima stigla informacija da su klub napustila dva igrača.

U pitanju su Antvi Jao, napadač koji će narednih šest meseci provesti u Bežaniji, kao i talentovani vezista Mirko Ivanić pozajmljen novosadskom Proleteru.

Inače, Vojvodina u narednom kolu igra protiv ekipe Donjeg Srema, jednog od najprijatnijih iznenađenja uvodnih kola domaćeg šampionata.


Ne propustite