Katai srušio "Armejce"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2013.
18:35
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine odigrali su poslednji pripremni meč pred nastavak sezone u domaćem šampionatu i upisali sedmu uzastopnu pobedu. Ovoga puta pao je CSKA iz Sofije koji trenira naš Miodrag Ješić.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nebojša Vignejević ne može biti zadovoljniji nakon obavljenog posla tokom zimskih priprema pred nastavak šampionata u Jelen Superligi.

Njegovi izabranici do danas su odigrali šest pripremnih utakmica i ostvarli isto toliko pobeda a na generalnoj probi nisu odstupili od onoga što su činili tokom januara i februara.

Danas je na stadionu "Karađorđe" ugošćen višestruki šampion Bugarske, ekipa CSKA iz Sofije, a Vojvodine je ostvarila minimalnu pobedu rezultatom 1:0.

U prvih pet minuta rivali su odmeravali snage ali je već u sedmom Abubakar propustio prvu stopostotnu šansu za domaće. Istom merom uzvratio je CSKA nakon greške štopera Đurića ali je Supić fantastičnom intervencijom u 14. minutu sačuvao svoju mrežu.

Pobedonosni gol postigao je Aleksandar Katai koji je u 22. minutu iskoristio dubinsku loptu Pavlovića, prevario svog čuvara, a onda sa desetak metara, iskosa sa desne strane, matirao golmana Černog za 1:0.

Do kraja poluvremena nije bilo izglednih prilika za postizanje gola a gosti iz Sofije pripretili su udarcem iz daljine preko Kambura.

Drugo poluvreme Nebojša Vignjević je iskoristio da na delu vidi još neke igrače pa su već na startu šansu dobili Šušnjar i Kosović umesto Kataija i Vranješa.

Imala je Vojvodina inicijativu i šanse da ubedljivije savlada CSKA ali su šanse otišle u nepovrat nakon loših reakcija Abubakara, Kosovića i Đurića u odsudnim trenucima.

Tako je susret završen trijumfom Vojvodine od 1:0 čime je uspešno obavljena generalna proba pred nastavak šampionata.

Prvi meč u prolećnom delu Jelen Superlige Vojvodina igra kao gost u Smederevu.

Ne propustite